Hurks en Van Wijnen: een beproefde combinatie

Hurks en Van Wijnen zijn beide al een eeuw lang actief in het ontwikkelen en realiseren van vastgoed.

Daarbij gaat het om uitdagende en multidisciplinaire projecten met een hoog ambitieniveau. Van solitaire gebouwen tot gebiedsontwikkeling en (binnen)stedelijke herstructureringen. Altijd met oog voor het belang van de opdrachtgever

Hurks

Hurks is een familiebedrijf dat de ambities van zijn opdrachtgevers vormgeeft. Al meer dan 100 jaar. We ontwikkelen, bouwen en onderhouden ruimten waarin mensen comfortabel kunnen wonen, werken, herstellen, winkelen en recreëren. Veelvormige omgevingen die om specialistische kennis, kunde en ervaring vragen. Hurks heeft hiervoor alle disciplines in huis. Van vastgoedontwikkelaar en bouwer tot en met toeleverancier en handelsonderneming. Hurks is een belangrijke speler in de Nederlandse bouw- en vastgoedmarkt en is actief in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Van Wijnen

Wat brengt een gebouw tot leven? In de afgelopen honderd jaar heeft Van Wijnen geleerd dat het niet in de stenen zit, maar in de mensen. Want door erin te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis. Als betrokken vakliefhebber kijkt Van Wijnen voorbij de techniek en zoekt ze in elke opgave de verbinding met bewoners, klanten, de directe omgeving en vakgenoten. Zo staat het werk nooit op zichzelf, maar houdt het voor zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk zijn waarde. Dat noemt Van Wijnen meer dan bouwen.