Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, opmerking, compliment of klacht?

Laat dan hier uw gegevens achter.

  passantbewoner van de buurtgeïnteresseerde

  informatie opvrageneen vraag stelleniets doorgeven

  Veelgestelde vragen

  Hieronder staan algemene vragen die veel worden gesteld. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.
  Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) heeft de grond waar Lorentz nu wordt gerealiseerd, gekocht van de gemeente Leiden. Zij zijn de opdrachtgever van de bouw van Lorentz.

  Hurks en Van Wijnen ontwikkelen en realiseren Lorentz in opdracht van SAREF.

  Ja! Dit kan middels een algemene nieuwsbrief over het volledige Stationsgebied, schrijf u hier in: http://lorentzleiden.nl/
  Het is ook mogelijk om korte updates over de realisatie te ontvangen. Vul bij ‘Neem contact met ons op’, uw gegevens in en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen per mail.

  SAREF is verantwoordelijk voor de verhuur van de woningen, kantoor- en winkelruimte binnen Lorentz. Meer informatie over verhuur is te vinden op: www.hureninlorentz.nl.

  Het Stationsgebied, de entree van Leiden, wordt de komende jaren grondig aangepakt. De belangrijke route van het Centraal Station naar de binnenstad sluit nu onvoldoende aan bij de charmante stad. Voor de gemeente Leiden reden om de komende jaren gefaseerd aan een aantrekkelijk gebied te bouwen. Voor meer informatie over het volledige Stationsgebied kunt u hier terecht: https://www.stationsgebiedleiden.nl/home/