Even voorstellen

Zoals het een goede buur betaamt stelt de bouwcombinatie Hurks-Van Wijnen zich op woensdag 14 september 2016 voor aan de direct en indirect betrokkenen bij de bouw van Lorentz. Ook gemeente Leiden, opdrachtgever Syntrus Achmea en ontwerper Neutelings-Riedijk Architecten zijn aanwezig.

De inloopbijeenkomst wordt gehouden in het Golden Tulip Leiden Centre aan de Schipholweg 3, op een steenworp afstand van de Lorentz-locatie. Van 17.00 tot 20.00 uur worden geïnteresseerden geïnformeerd over de bouwplannen. Waar nu nog ‘De Buurt’ is gevestigd, start begin oktober 2016 de bouw van de eerste fase van Lorentz, het project dat de metamorfose van het stationsgebied aftrapt.

Wat houdt dit project in? Wat is de impact voor direct en indirect betrokkenen? Hoe kunnen geïnteresseerden de bouw volgen? En hoe kunt u contact opnemen met betrokken partijen? Op al deze vragen zal een antwoord worden gegeven. De aanwezigen zullen daarnaast worden bijgepraat over een aantal andere ontwikkelingen in de stad: onderzoek verplaatsing busstation, Dieperhout, Nieuweroord, herinrichting Oegstgeesterweg en de uitbreiding van het betaald parkeren.