Lorentz: een multifunctioneel ontwerp

Lorentz heeft een oppervlakte van 50.000 m2 en bestaat onder andere uit een vier lagen tellend donkerkleurig plintgebouw met ruimte voor winkels, kantoren, horecagelegenheden, parkeerplaatsen en een fietsenkelder voor 4.800 fietsen. Bovenop het plintgebouw verrijst een tweetal torens met 167 huurappartementen en een aantal penthouses. Lorentz is de eerste ontwikkeling naar een levendig, aantrekkelijk en bruisend Stationsgebied.

Leiden verdient een passende entree

Het Stationsgebied, de entree van Leiden, wordt de komende jaren grondig aangepakt. De belangrijke route van het Centraal Station naar de binnenstad sluit nu onvoldoende aan bij de charmante stad. Voor de gemeente Leiden reden om de komende jaren gefaseerd aan een aantrekkelijk gebied te bouwen. Voor meer informatie over het volledige Stationsgebied kunt u hier terecht: https://www.stationsgebiedleiden.nl/home/

Huren in Lorentz

Huren met Leidsche allure midden in de levendige binnenstad van Leiden op steenworp afstand van het Centraal Station. Dat kan straks. Heb jij interesse in één van de appartementen of penthouses? Of voel je ervoor kantoor-, winkel- of horecaruimte te huren aan een kruispunt waar dagelijks duizenden bezoekers passeren? Blijf op de hoogte via http://www.hureninlorentz.nl/ en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Meer info over huren
TIJDLIJN_2018

Fase 2: dynamiek in een historische setting

Lorentz: een levendige, aantrekkelijke en bruisende entree voor de stad Leiden in een gebied waar dagelijks 70.000 mensen passeren. Lorentz fase 2 is een uitgelezen kans voor uw kantoor. Uitstekend bereikbaar, zeer representatief en midden in de Leidse binnenstad. Een werkplek te midden van stedelijke dynamiek in een historische setting.
Een wereldplek.

Lorentz Fase 2

BREEAM: oog voor de toekomst

Op 7 september 2016 behaalde Lorentz het BREEAM Very Good certificaat met een score van 63,4% voor de kantoren. BREEAM is hét instrument om duurzaamheid van nieuwe en bestaande gebouwen, gebieden en sloopprojecten te meten en te beoordelen. Enkele milieuvriendelijke maatregelen die bij Lorentz worden toegepast zijn zonnepanelen, een groen dak, een zuinige lift en koude- en warme terugwinning.

Download de PDF over Breeam